Головна » Шоу-бізнес » Актори турецьких серіалів » Турецька актриса Гьозде Мукавелат
Турецкая актриса сериалов Гёздэ Мукавелат

Турецька актриса Гьозде Мукавелат

Турецька актриса Гьозде Мукавелат / Gözde Mukavelat народилася 9 вересня 1977 року в провінції Коджаелі. Акторську кар’єру почала в 2004 році з другорядної ролі в серіалі “Європейська сторона”.

Гьозде Мукавелат досить легко грає на майданчику, але мало хто знає, що вона володіє незвичайним талантом – у неї просто чудовий голос.

актриса турецьких серіалів Гьозде Мукавелат

Аж до 2007 року, Гьозде не отримувала запрошень в масштабні проекти і її кар’єра обмежувалася епізодичними ролями в серіалах і зйомками в рекламі. Справжній успіх прийшов у 2007 році, коли дівчину запросили на одну з головних ролей в серіалі “На задньому ряду”.

Гьозде Мукавелат в турецькому серіалі Маленька наречена

У 2013 році Гьозде Мукавелат почала зніматися в серіалі “Маленька наречена”, в ролі Мелек. Серіал отримав масу позитивних відгуків після виходу на турецькому телебаченні, проте Гьозде відмовилася зніматися в новому сезоні.

У 2015 році новий успішний для Гьозде Мукавелат проект – серіал “Діагноз: Майже не закохані”.

Гьозде Мукавелат в турецькому серіалі Діагноз Майже не закохані

Фільмографія Гьозде Мукавелат

Діагноз: Майже не закохані (2015)

Великий сищик Філінта (2014 року)

Маленька наречена (2013)

Незабутній (2009)

На задньому ряду (2007)

Лікарі (2006)

Мій улюблений брехун (2006)

Європейська сторона (2004)

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опублікований.Обов'язкові поля помічені *

*