Головна » Шоу-бізнес » Актори турецьких серіалів » Турецька актриса Гонджа Вуслатері
Турецька актриса серіалів Гонджа Вуслатері

Турецька актриса Гонджа Вуслатері

Гонджа Вуслатері – турецька актриса театру і кіно, народилася 2 вересня 1986 роки (знак зодіаку діва) в місті Бурса. Повне ім’я популярної актриси – Назли Гонджа Вуслатері / Nazlı Gonca Vuslateri. Закінчила середню школу – “Kadıköy İntaş Lisesi” в рідній Бурсі. Потім продовжила навчання в Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro – театр в Центрі мистецтв.

Гонджа Вуслатері зайнята в різних театрах, а також знімається в рекламних роликах і фільмах.

Гонджа Вуслатері актриса

Почала свою акторську кар’єру, Гонджа ще в 2000 році, граючи в серіалах невеликі, епізодичні ролі. А ось вже в 2008 році, знялася в серіалі “Дорога моя сім’я”, з більш значущою роллю. Стала відома після роботи в популярному молодіжному серіалі “Маленькі таємниці” в 2010 році.

Останній проект Гонджа почався в жовтні 2016 року, на телеканалі STAR TV, це драматичний серіал, під назвою “Мама”. В серіалі Гонджа грає роль Шюле, біологічної матері дівчинки Мелек.

популярна турецька актриса Гонджа Вуслатері

Гонджа Вуслатері та Джансу Дере

Фільмографія Гонджа Вуслатері

Мама/Anne (серіал, 2016)

Візантійські гри (2016)

Помилковий світ (серіал, 2012-2014)

Маленькі таємниці (серіал, 2010-2011)

Борнова Борнова (2009)

Дорога моя сім’я (серіал, 2008 – 2009)

Гонджа Вуслатері популярна турецька актриса

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опублікований.Обов'язкові поля помічені *

*