Головна » Шоу-бізнес » Актори турецьких серіалів » Турецька актриса Ебру Озкан
Турецька актриса серіалів Ебру Озкан

Турецька актриса Ебру Озкан

Ебру Озкан (Ebru Özkan) відома у багатьох країнах світу актриса кіно і серіалів. Народилася Ебру в Туреччині в місті Анкарі, 18 листопада 1978 року. У Ебру є дві сестри і брат, але так як вони були старшими і рано пішли з дому, дівчинка росла одна з батьками.

Після закінчення середньої школи, Ебру вступила до університету мов, історії та географії, який успішно закінчила. Дівчина відрізнялася надзвичайною красою і це допомогло їй зробити досить успішну професійну кар’єру в якості моделі.

Кар’єра актриси починалася з театру, Ебру довгий час грала в місцевому театрі. Її ролі були успішними вона, грала в таких спектаклях:

  • У 2005 році «Atları Da Vururlar»
  • У 2008 році «Трамвай Бажання»
  • У 2008 році «Ромео і Джульєтта»
  • У 2012 році «Pandaların Hikayesi» Ебру Озкан (Ebru Özkan)

Працюючи в театрі, Ебру Озкан показала свій чудовий талант, її помітила Жюліде Кан, яка запропонувала актрисі співпрацювати. З 2006 року Жюліде Кан є менеджером Ебру Озкан.

Незабаром актрису запросили зніматися в кіно. Першим кроком була роль Меліса у фільмі «Будинок кошмарів». Після чого послідувало безліч успішних ролей, який принесли актрисі популярність і любов глядачів. Однією з таких стала роль Халіде з серіалу «Садиба пані».

З 2014 по 2016 році актриса знімалася в серіалі “Уламки щастя”, який став дуже популярним у багатьох країнах, партнерами по знімальному майданчику були: Еркан Петеккая, Нургюль Ешілчай, Бариш фала і інші.

Особисте життя Ебру Озкан

Ебру Озкан була заміжня, але їх шлюб розпався. У червні 2016 року Ебру знову вийшла заміж за ЕРТА Сабана. Актриса зізнається, що дуже мріє про дітей.

Фільмографія Ебру Озкан

  • У 2006 році роль Меліси в кінофільмі «Будинок кошмару»
  • У 2006 році роль Деніз в серіалі «Сльози міста»
  • У 2007 році роль Сечіль в серіалі «Чорний перли»
  • У 2009 році роль Дуру в серіалі «Рожевий світ»
  • З 2009 по 2011 рік роль Халіде в серіалі «Hanımın Çiftliği»
  • У 2010 році роль Беррін в серіалі «Чинара»
  • У 2011 році роль Дуфне в серіалі «Мами і доньки»
  • У 2012 році роль Ели в серіалі «Роль в житті»
  • У 2014 році роль Суни в серіалі «Записки»
  • З 2014 до 2016 року роль Ділари в серіалі «Уламки щастя»
  • У 2015 році роль Лейли у фільмі «Спогади вітру»

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опублікований.Обов'язкові поля помічені *

*