Заголовки
Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування овочевого рагу з куркою. Повірте, дуже смачно! Приготувати овочеве рагу з куркою рецепт якого нижче, можна дуже швидко.
Продукти для приготування страви овочеве рагу з куркою
- Курячі грудки, ніжки – 800 гр.
- Цибулини – 2 шт.
- Часник – 4-5 зубчиків.
- Морква – 0,5 кг
- Кабачок – 1 кг
- Перець солодкий – 4 шт.
- Зелень петрушки.
- Томатна паста чи кетчуп – 2 ст. ложки (якщо берете томатну пасту, додайте до неї за смаком цукровий пісок).
- Сіль
Як готувати рагу з курки з кабачком
Цибулю ріжемо півкільцями, часник подрібнюємо.
У каструлі на вершковому маслі обсмажуємо часник, цибулю і шматочки курки. Солимо.
Ріжемо кільцями моркву, перець, кабачок і дрібно зелень петрушки. Овочі складаємо в окремий посуд, додаємо томатну пасту, солимо, змішуємо і перекладаємо їх у каструлю до курки. Акуратно перемішуємо з куркою.
Заливаємо гарячою водою або бульйоном, так, що б курка з овочами була покрита. Тушкуємо до готовності курки.
На гарнір до рагу з курки з кабачком подаємо картоплю або рис.
Приємного апетиту!