Головна » Кулінарія » Рагу з курки з кабачком

Рагу з курки з кабачком

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування овочевого рагу з куркою. Повірте, дуже смачно! Приготувати овочеве рагу з куркою рецепт якого нижче, можна дуже швидко.

Продукти для приготування страви овочеве рагу з куркою

  • Курячі грудки, ніжки – 800 гр.
  • Цибулини – 2 шт.
  • Часник – 4-5 зубчиків.
  • Морква – 0,5 кг
  • Кабачок – 1 кг
  • Перець солодкий – 4 шт.
  • Зелень петрушки.
  • Томатна паста чи кетчуп – 2 ст. ложки (якщо берете томатну пасту, додайте до неї за смаком цукровий пісок).
  • Сіль

Як готувати рагу з курки з кабачком

Цибулю ріжемо півкільцями, часник подрібнюємо.

У каструлі на вершковому маслі обсмажуємо часник, цибулю і шматочки курки. Солимо.

Ріжемо кільцями моркву, перець, кабачок і дрібно зелень петрушки. Овочі складаємо в окремий посуд, додаємо томатну пасту, солимо, змішуємо і перекладаємо їх у каструлю до курки. Акуратно перемішуємо з куркою.

Заливаємо гарячою водою або бульйоном, так, що б курка з овочами була покрита. Тушкуємо до готовності курки.

На гарнір до рагу з курки з кабачком подаємо картоплю або рис.

Приємного апетиту!

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опублікований.Обов'язкові поля помічені *

*