Ідеальна закуска – це закуска, на приготування якої було витрачено всього 15 хвилин, але вона всім сподобалася гостям. Оселедцеве масло, яке ми пропонуємо вашій увазі сьогодні, це ідеальна закуска, яка підійде і для свят, і для буднів.
Для приготування оселедцевого масла потрібно:
1. 200 гр. розм’якшеного вершкового масла;
2. 250 гр. оселедця, попередньо очищеного від кісточок.
Радимо вам не використовувати вже оброблений оселедець, а очищати його самостійно. Якщо ж ви використовуєте рибку в маслі, то попередньо промокніть її серветками.
Поетапні кроки приготування оселедцевого масла:
1. Подрібніть філе оселедця в блендері до утворення однорідної маси.
2. Додайте до подрібненого філе розм’якшене вершкове масло і ще раз збийте.
3. Збивайте масло і оселедець до утворення повітряного пюре.
4. Готову суміш викладіть у форму і поставте її в холодильник до повного заморожування.
5. Масло готове до вживання. Його слід подавати з чорним хлібом. Бутерброди не забудьте прикрасити зеленню, наприклад, кропом.
Приємного апетиту!