Головна » Кулінарія » Оселедцеве масло – ідеальна закуска до святкового столу
приготовления селедочного масла

Оселедцеве масло – ідеальна закуска до святкового столу

Ідеальна закуска – це закуска, на приготування якої було витрачено всього 15 хвилин, але вона всім сподобалася гостям. Оселедцеве масло, яке ми пропонуємо вашій увазі сьогодні, це ідеальна закуска, яка підійде і для свят, і для буднів.

Для приготування оселедцевого масла потрібно:

1. 200 гр. розм’якшеного вершкового масла;
2. 250 гр. оселедця, попередньо очищеного від кісточок.

Радимо вам не використовувати вже оброблений оселедець, а очищати його самостійно. Якщо ж ви використовуєте рибку в маслі, то попередньо промокніть її серветками.

Поетапні кроки приготування оселедцевого масла:

1. Подрібніть філе оселедця в блендері до утворення однорідної маси.

2. Додайте до подрібненого філе розм’якшене вершкове масло і ще раз збийте.

3. Збивайте масло і оселедець до утворення повітряного пюре.

4. Готову суміш викладіть у форму і поставте її в холодильник до повного заморожування.

5. Масло готове до вживання. Його слід подавати з чорним хлібом. Бутерброди не забудьте прикрасити зеленню, наприклад, кропом.

Приємного апетиту!

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опублікований.Обов'язкові поля помічені *

*